Huidproblemen

Huidproblemen? Weg ermee!

Wanneer je een huidprobleem hebt dan is dat erg vervelend. Het brengt vaak onzekerheid met zich mee, en soms ook schaamte.
Meestal herstelt een huid vanzelf, maar niet altijd. Tob niet langer, wij helpen je graag!

Als gecertificeerd huidspecialist bieden we deskundige hulp bij:

Huidproblemen oplossen, dát is onze passie!

Maak een afspraak bij praktijk Mooi in Balans! en stap laagdrempelig binnen. Een helder advies en een deskundige behandeling is waar wij voor staan. We zijn breed gespecialiseerd en boeken goede resultaten qua huidverbetering bij veel voorkomende huidproblemen. Kortom, de intake met huidanalyse en huidmeting is de eerste stap. Daarna stellen we een effectief behandelplan op dat bij jou past. Samen gaan we er mee aan de slag!

Behandelplan op maat

Een behandelplan bestaat uit therapeutische huidverbeterende behandelingen in combinatie met een thuisbehandelplan en voorgeschreven dermocosmetische producten.

Een gezonde huid heeft een barrièrefunctie die je beschermt tegen indringers van buitenaf, zoals bacteriën, schimmels en virussen. Het bevorderen van de huidgezondheid is enorm belangrijk, daarom gaat onze aanpak verder dan alleen de buitenkant. Wij bekijken het gehele plaatje. Als we onderliggende oorzaken en andere triggers kunnen meepakken, komen we tot een nog beter resultaat. Soms is er aanpassing in voeding en leefstijl nodig, en ook daarmee helpen we je direct op weg. Hoe mooi is dat!

Zichtbaar resultaat meestal binnen 3 maanden!

Tijdens het behandeltraject monitoren we de voortgang m.b.v. voor/na foto’s. De privacy blijft gewaarborgd. Praktijk Mooi in Balans! werkt samen met artsen, huidtherapeuten, een laserkliniek en de dermatoloog. Als het nodig is, verwijzen we je door.