Eczeem

Eczeem - schilfers, jeuk en alsmaar krabben?

Al van alles gesmeerd, maar niets helpt?

Plan dan nu je afspraak met de huidspecialist van praktijk Mooi in Balans! in Aalten. De eerste stap naar een frisse huid zonder eczeem! Wij kijken verder dan de buitenkant en onderzoeken welke triggers bij jou het eczeem uitlokken, zodat we je kunnen helpen met een gericht behandelplan voor huidherstel.

Eczeem is een huidaandoening met aanhoudende jeukklachten. Tijdens de acute ontstekingsfase is de huid vurig, gezwollen en geïrriteerd. Jeukt lokt krabben uit, maar helaas werkt openkrabben averechts! Door krabben ontstaan wondjes met korstjes en kloofjes, waarop bacteriën makkelijker binnendringen en de huid infecteren. Eczeemklachten kunnen veel impact hebben op het dagelijkse leven. In een latere chronische fase voelt de huid schilferig, droog, ruw en heel oncomfortabel aan, alsof je in een te klein jasje zit.

Onze oplossing met Eczeemtherapie

Praktijk Mooi in Balans! helpt eczeem te verminderen en de huid te herstellen met het Neuro Sensitive Concept. Wij pakken eczeem bij de basis aan, waardoor de huid geactiveerd wordt om zichzelf te herstellen en het immuunsysteem een boost krijgt. Dit is een andere methode dan symptoombestrijding met hormoonzalf! Beschadigde huid wordt hersteld, roodheid, jeuk, zwellingen nemen af, de huid voelt zichtbaar gladder en comfortabeler aan.

Al na 28 dagen zichtbare verbetering! Klinisch getest aan de universiteit van Hamburg. Om tot een goed resultaat te komen, verzorg je consequent dagelijks de eczeemhuid met een voorgeschreven eczeembehandelplan. Tijdens het behandeltraject monitoren we de voortgang m.b.v. voor/na foto’s. De privacy blijft gewaarborgd. 

Specialistisch behandelplan voor de eczeemhuid:

  • Hoogfrequente ultrasoon-behandelingen.
  • Neurocosmetische huidproducten.
  • Ontstekingsremmende voedingssupplementen.
  • Aanpassing in het voedingspatroon.

Vermijdt triggers die eczeem activeren

Oorzaken kunnen erfelijk zijn, maar ook komen door verkeerde reinigings- en verzorgingsproducten, allergieën voor geur- en kleurstoffen, temperatuurswisselingen, stress, milieuverontreiniging of een overbelast immuunsysteem. Wij gaan samen met jou op zoek naar de onderliggende oorzaak voordat we het behandelplan opstellen. Praktijk Mooi in Balans! werkt samen met artsen, huidtherapeuten, een laserkliniek en de dermatoloog. Als het nodig is, verwijzen we je door. In de tarievenlijst krijg je een indruk van de behandelingskosten. Wil jij ook de eczeem klachten onder controle krijgen? Maak dan nu een afspraak voor meer info en een deskundig eczeem-huidadvies bij Mooi in Balans!

Eczeembehandeling tarievenlijst

  • Ultrasound Technology 10 MHz Neuro sensitive € 91,50

    Hoogfrequente behandeling met het Neuro Sensitive Concept Met name geschikt voor de geïrriteerde, gevoelige, droge eczeemhuid Huidstructuur, vochtgraad, en huidcomfort verbeteren aanzienlijk Vermindering van jeuk, irritaties en roodheid.

  • Hoofdhuidmassage en ademhalingstechnieken € 45,-

    Brengt balans in de werking tussen lichaam en geest. Ter ondersteuning om van binnenuit onrustige prikkels op te heffen die aanleiding geven tot jeuk en krabben.