Acné

Heb je acné? Blijf er niet mee rondlopen, wij helpen je graag!

Plan je afspraak met de acne-specialist van praktijk Mooi in Balans! in Aalten. De eerste stap naar een frisse huid zonder acné!

Acne, een huidaandoening met ontstoken en verstopte talgklieren, puistjes, mee-eters op een vettige huid. Bij pubers zien we meestal de welbekende ‘jeugdpuistjes’ oftewel acne vulgaris. Andere acnetypen komen juist weer meer op latere leeftijd voor. Krabben en knijpen is funest en veroorzaakt vaak littekens of putjes. Heel erg vervelend… Laat acne tijdig behandelen door de huidspecialist van Mooi in Balans!

Waardoor ontstaat acne?

Oorzaken zijn vooral hormoonschommelingen, overactieve talgklieren, ophoping van dode huidcellen en bacteriën die huidinfecties teweeg brengen. Daarnaast kunnen bepaalde voedingsmiddelen, allergieën, erfelijkheid, stress en bepaalde geneesmiddelen een rol spelen.

Acnetherapie, een krachtige aanpak!

Afhankelijk van jouw acnetype stelt de huidspecialist van Mooi in Balans! een doelgericht behandelplan voor jou op. Met specialistische acnebehandelingen en huidverbeterende producten richten we ons op herstel van acne en acnelittekens. Om tot een goed resultaat te komen, verzorg je dagelijks je huid met een voorgeschreven acnebehandelplan. Het is belangrijk dat de acnehuid thuis consequent en hygiënisch verzorgt wordt.    

Zichtbaar resultaat vaak al binnen 3 maanden!

Tijdens het behandeltraject monitoren we de voortgang m.b.v. voor/na foto’s. De privacy blijft gewaarborgd. Praktijk Mooi in Balans! werkt samen met artsen, huidtherapeuten, een laserkliniek en de dermatoloog. Als het nodig is, verwijzen we je door. In de tarievenlijst krijg je een indruk van de behandelingskosten. Voor jongeren tot 18 jaar geldt een speciaal jeugdtarief

Wil je weten wat ik voor jouw acne kan doen? Neem contact op en maak een afspraak voor een deskundig advies bij Mooi in Balans!

Acnebehandelingen tarievenlijst

 • Professional Acid Peel voor de seborroe huid € 91,50

  Effectieve chemische dieptepeeling met detox-effect Zeer geschikt bij actieve acné en onderhuidse ontstekingen Bacteriedodend, ontstekingsremmend, verfijnt poriën, stimuleert huidvernieuwing.

 • Detox Professional Concept € 89,-

  Ontstekingsremmend en ontgiftende acnebehandeling geschikt voor de gevoelige actieve acnéhuid absorbeert onzuiverheden, verfijnt poriën, egaliseert, kalmeert, herstelt de huidbarrière.

 • Microdermabrasie Skinpeeling € 87.50

  Professionele mechanische superpeel Zeer geschikt voor het egaliseren van acné-littekens en het polijsten van de huid Stimuleert huidvernieuwing, egaliseert en verfijnt de huidstructuur

 • Ultrasound Technology Cell-Jet € 87.50

  Detoxbehandeling m.b.v. diepwerkende ultrasone geluidsgolven zeer geschikt bij een actieve acnéhuid Werkt ontgiftend, herstelt de zuurgraad en optimaliseert de huidbarrière.

 • Pincements massagetechniek op aanvraag

  Massage techniek om acne van binnenuit in balans te brengen door prikkeling van de zenuwuiteindjes in de huid. Uitermate geschikt voor verbetering van acnélittekens Verbetert de doorbloeding, stimuleert huidvernieuwing en brengt de acnehuid in balans.

 • Bindweefselmassage v.a. € 90,-

  Intensieve behandelmethode voor de (niet ontstoken) acné-huid. Verfijnt grove poriën, normaliseert talgafscheiding, egaliseert de huidteint, vermindert acné-littekens door collagene opvulling van binnenuit

Speciaal jeugdtarief 10% korting op acnétherapie voor jongeren tot 18 jaar