De huidspecialist

Welkom, laten we kennismaken!

Mijn naam is Anky Arink, gediplomeerd en gepassioneerd huidspecialist, sinds 1995 eigenaar van- en zelfstandig ondernemer bij praktijk Mooi in Balans! in Aalten. Met een flinke dosis werkervaring vanuit de huidverzorgings- en cosmeticabranche, ligt sinds 2010 mijn focus voornamelijk bij de gespecialiseerde behandeling van de probleemhuid, en het bevorderen van de huidgezondheid. Van binnenuit én van buitenaf. Waarom?
Omdat juist dít het verschil kan maken voor iemand die even niet lekker in het vel zit!

Om dit alles te kunnen realiseren heb ik me na de reguliere opleidingen nóg verder verdiept op het dermatologische, medische, orthomoleculaire en psychosociale vlak. Zo volgde ik o.a. 4 jaar de HBO studie tot vitaliteitscoach met medische basiskennis voor therapeuten, en volgde het traject tot gecertificeerd Master Skin Expert. Een gedegen opleiding voor de aanpak van de probleemhuid, mijn grote passie!

Al deze inspanningen waren niet voor niets, ik sloeg hiermee een nieuwe weg in en introduceerde in mijn praktijk een (para)medisch huidverbeteringsconcept dat ik verder aanvulde met nieuwe behandelmethoden. We verhuisden met onze praktijk naar een handige locatie dichtbij het centrum van Aalten.

Inmiddels is Mooi in Balans! in Aalten uitgegroeid tot een specialistische praktijk op het gebied van huidverbetering, met een totaalconcept voor huidgezondheid met aandacht voor leefstijl, voeding en vitaliteit.

Ik werk therapeutisch en resultaatgericht, en help graag iedereen die zijn/haar huid wil verbeteren ongeacht welke leeftijd. Voel je vooral welkom!

De praktijk is aangesloten bij: