Chemische peeling

Chemische fruitzuurpeelings wereldwijd het meest populair!

Professional Acid Peel wat is het?

De Professional Acid Peel van Reviderm® is als chemische peeling uniek in zijn soort. Met de juiste zuursamenstelling (AHA, BHA en PHA) in een aantal verschillende formules is deze chemische peel af te stemmen op elke huidbehoefte, elke huidconditie en elke huidindicatie! Dit maakt dat we voor verschillende huidproblemen een oplossing in huis hebben. De behandeling is minimaal invasief en is optimaal huid verdraagzaam.

Wat doet een chemische peeling?

Geconcentreerde fruitzuren lossen overtollige dode en verhoornde huidcellen op zodat de aanmaak van nieuwe cellen in de basaal-laag een impuls krijgt. Door deze huidvernieuwing kan de huid lichtjes vervellen echter met een goede voorbereiding vooraf en juiste nabehandeling thuis valt dit reuze mee. Dit leggen we je allemaal uit tijdens het intakegesprek. De behandeling werkt direct en het resultaat is indrukwekkend met een langdurig effect.

Speciale krachtige Acid Peel formules

Geschikt voor iedereen die zijn of haar huid een oppepper gunt en wil stralen!

  • Acid Peel Dry & Rough – speciaal voor de droge schilferige huid
  • Acid Peel Sicca  speciaal voor de vette vochtarme huid met ontstekingen
  • Acid Peel Oleosa – speciaal voor de overmatig vette onzuivere acne huid
  • Acid Peel Aged Skin – speciaal voor de futloze rijpere huid
  • Acid Peel Photo Aged – speciaal voor een rimpelige huid met pigmentvlekken

Welk effect hebben deze fruitzuren op mijn huid?

Geconcentreerde Acid Peel werkt krachtig en huidvernieuwend. Afhankelijk van de aangebrachte formule verwijdert dit schilfers, dode huidcellen en onzuiverheden zowel óp als ín de huid. De werking is ontstekingsremmend, huidvernieuwend, porie verfijnend en hydraterend. Roodheden verminderen, rimpels en lijntjes worden gladder, de huid wordt elastischer en pigmentvlekken verdwijnen. Zo kunnen grove poriën en acnelittekens verfijnen, de acnehuid knapt ervan op!

Hoeveel Acid Peel behandelingen zijn er nodig?

Voor het beste én mooiste resultaat adviseren wij de Professional Acid Peel in kuurverband te volgen. Afhankelijk van wat er nodig is starten we eerst met 4 tot 6 intensieve behandelingen. De Acid Peel kan uiteraard ook als losse behandeling geboekt worden, maar ook heel goed in combinatie met onze microdermabrasie behandeling. Dit geeft prachtige resultaten!

Bereid de huid alvast voor

Voordat wij de professionele fruitzuurbehandelingen gaan opstarten is het van belang dat jezelf de huid thuis al goed voorbereid. Dit doe je door 2 weken vooraf de huid te primen met een product om de Ph waarde te reguleren, en 2 – 4 weken voor en na de Acid Peel behandeling dagelijks goed te smeren met geadviseerde zonnebrandcrème met hoge SPF. Bij de intake leggen we alles goed uit, voor aanvang onderteken je het formulier dat betrekking heeft op de klantinformatie. 

Zelf het effect van Professional Acid Peel ervaren?

Maak dan nu een afspraak voor een intake, de eerste stap naar een frisse heldere goed gehydrateerde huid, vrij van onzuiverheden!

  • Professional Acid Peel Per behandeling € 91,50

    De behandeling duurt 60 á 75 minuten. Bij het inplannen van een kuur
    ontvang je de Primer pH manager t.w.v. € 64,- cadeau!

Intensieve huidverbetering, voor de onzuivere grauwe huid met acné, ontstekingen en rimpels.

• Huidvernieuwend
• Dieptewerking
• Ontstekingsremmend
• Verhelderende teint
• Effectieve oppepper!