Laser Therapie

Een snelle en effectieve aanpak met de medische diode lasertechniek

Lasertherapie werkt effectief bij:

• Ongewenste haargroei bij mannen en vrouwen
• Couperose en rosacea
• Lichaams- en beenvaatjes
• Bloedblaasjes

Lasertherapie behandelingen

Gecontroleerd laserlicht verhit het pigment in de haarwortels of bloedvatwanden zodat deze vernietigd worden. Een speciaal waterkoelsysteem koelt de huid tijdens het laseren zodat roodheid en overgevoeligheid beperkt blijven. De behandeling voelt licht tintelend en vrijwel pijnloos. Laserbehandelingen bij praktijk Mooi in Balans! zijn veilig, verantwoord en effectief voor een gladde en egale huid!

Lasertherapie is altijd een maatplan afgestemd op jouw wensen. Om tot een goed resultaat te komen worden laserbehandelingen in kuurverband gevolgd. Tijdens de intake brengen we jouw huidprobleem in kaart en krijg je advies over het behandelplan dat bij jou past.

Laserbehandeling door N.V.H. erkend huidtherapeut

Mooi in Balans! werkt samen met medisch Laserkliniek Medikos uit Amersfoort, zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Op vaste dagen is een gespecialiseerd huid- en lasertherapeut in onze praktijk aan het werk. Hierdoor ben je verzekerd van een verantwoord advies, een deskundige behandeling en de juiste nazorg. Laserbehandelingen voor overbeharing in het gelaat worden veelal door de meeste zorgverzekeraars tot een bepaald maximum vergoed, dit is afhankelijk van de verzekering en polisvoorwaarde. Bewijsbrief van de huisarts vooraf noodzakelijk.